BilTV med PERSTAD Nya USA-modeller i Trafikmagasinet 1984

28
24Christer Glenning och Carl-Ingemar Perstad presenterar bilnyheterna från Detroit, GM, Ford och Chrysler 1994. Alla rättigheter tillhör Sveriges TV AB.

Nguồn:https://dothihoa.com/

28 COMMENTS

 1. Lincoln Cadillac när de bilar just var Lincoln och Cadillac! Idag är det mest skit! Både Volvo och jänkare, Man kan säga att jänkare inte byggs mer! Bättre förr!

 2. Dodge 600 som konkurrent till Volvo? Du kanske borde nämnt kvalitetsskillnaden. Som tur är gick svenskarna inte på det utan fortsatte köpa Volvo. Bra.

 3. Lite detalj, in i 6:30, det är inte en Mustang utan Ford EXP, fanns också innan som Mercury LN7, alltså en Escort Coupe…

 4. Kul o se att du lägger upp mkt gammla klipp . Tittade på trafikmagasinet med min pappa när jag var liten . Saknar dock en dvd samlig el liknade med allt . Någon som finnes på gång ? Med vänlig hälsning, Gustav J

 5. "Nu ska det bli ändring på det". Tvärtom, i mångt och mycket blev det ännu värre i Detroit. Bilarna var byggda ever principen "bang for the buck", vilket i praktiken betydde "the most buck back for the lowest production cost". Kvaliteten var så dålig till och med försäljarna fick ta till trick som "support your local workers and industry". Man kanske skulle kunna säga att girigheten från styrelserna körde konsumenternas förtroende i botten.

  Dom där digitala mätarna fungerade ett år på sin höjd. De försvann efter några år.

  Pontiac Fiero var mest känd för att gå upp i lågor och senare användes många som bas för att göra usla replikor på dyrare sportbilar.

  Inte ens J.R. Ewing i Dallas körde Cadillac, nej han körde dyra Mercedes bilar.

  Chryslers minivan räddade dem från en konkurs, den enda vettiga bilen i denna samling här.

  Ett trick de använde var att ta tyska bilar från Opel och Ford i Köln, och marknadsföra dem på hemmaplan. I andra fall åkte de snålskjuts genom att tillverka motorer och andra delar på licens.
  Förresten försökte de ju skapa två nya Saab modeller från en Subaru och en Chevrolet Trailblazer, 9-2X och 9-7X. en bra bit in på 00-talet. Tjenare.

  80-talets smaklöshet var i synnerhet uppenbar i Detroit och det är inte för intet som det decenniet anses vara det värsta ur Detroit's perspektiv. I dag har de enbart kitsch som ett argument för att samla på dem.

 6. Gamla Härliga Hederliga 80-tal med alla fina karakteristiska bilar som rullade. Skulle vilja åka tillbaka till 1985 stå vid en traditionell fyrvägskorsning och njuta av alla bilar som åker förbi en kors och tvärs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here