BilTV med PERSTAD Sanningen om Saab 900 – bilbärgarnas favorit! #PerstadCarl

32
6@PerstadCarl
Saabägare var förtvivlade över alla problem på nya 900-modellen. Saabledningen förnekade allt och mörkade alla problem tills TrafikMagasinet avslöjade hur nya 900 av 93 års modell var den sämsta Saaben dittills – med mängder av problem. (c) SVT

Nguồn:https://dothihoa.com/

32 COMMENTS

 1. I’m very impressed that a consumer program on state televison had the audacity to show this. The face of the Saab manager at the end of the video speaks for itself. Until today I never realised this…. the ‘all new’ 900 must have been the start of the downfall of Saab. Consumer trust takes decades to build but all can be lost in a years’ time. Could it be that Saab would still be around today, had they just taken one extra year before introduction?

 2. Helt sjukt, från att vara ett företag med allehanda lösningar på precis allt till en tid då girighet och ren oduglighet fick ta över. Inte konstigt att det gick åt helvete.

 3. 6:56 Så här funkar det oftare en sällan nu för tiden känns det som. Producenter som gör skitgrejer som måste in för reklamation! Men ersättning för tid, bränsle och för att vara utan sin köpta produkt i flera veckor är ingen berädd att ersätta. Detta tar man för givet att konsumenten ska bjuda på. Detta gäller alltså inte bara SAAB. Det är bara så det fungerar nu. Snabbt och fel=piss

 4. byt bränslepump på en gammal 900/93 öh… hur utan nya tankband annars
  skitfel, löprulle dödar remmen, tändkasset! en o annnan kamkedja.

 5. Om första årsmodellen var så dålig varför inte bara döpa om den till andra årsmodellen.Då blir ju allt mycket bättre.😀

 6. Ja vet inte varför Volvo och Saab såldes till USA, men tror att svenska ledare ser upp till USA, men jag visste det inte skulle gå bra, ser man på hur USA bilar säljs i världen. Jag hade en gång Volvo v50 och fick byta framhjulslager efter 3 års körning.

 7. Kommer ihåg att Jag provkörde en 900 strax efter den kom ut på marknaden. Den kändes mycket slöare än min gamla 244 från -77. Det blev ingen 900.

 8. Den här modellen, vad den är baserad på för antik plattform och vad den är byggd av för bitvis skräpkomponenter borgade för starten på konkursen.
  Hur tänkte GM här?
  Nästan så att man misstänker att de medvetet ville skicka bilmärket ner i träsket…

 9. Varför skulle man köpa en 900 1994 när 9000 fortfarande gick att köpa? Kan inte komma på en anledning alls, var 900 billigare?

 10. Många gnäll här men tycker inte perstad har tillräckligt med kött på benen och inte nu heller som gnäller, jag har aldrig gillat Saab men uppenbarligen gjorde dom allt för att rätta till felen och nej du kan inte bara stoppa banden. Tänk lite längre. Och tjatet om garanti, alla vet att goodwill är det bästa då det är inget åtagande av ägaren och inte heller tidsbestämt. Har själv fått goodwill på två bilmärken och man kan inte klaga på att få lämna sin bil för åtgärdande och få lånebil på köpet 😏

 11. Vill bara säga att bara för Saab är framljulstrifna så är det inte en dålig bil. Bilar gjordes inte för att man skulle sladda med dom och börna

 12. Minns mycket väl turerna kring den smått berömda fläktremmen på denna bilmodell.
  Det var GM som ägde Saab vid denna tid och man kan ju nästan misstänka att man ville sänka Saab för att kunna sälja mer av sina bilmodeller från USA i stället.
  Det var faktiskt en riktigt snygg kaross på den även om de flesta Saabmodeller var alltför lika varandra redan efter den första 900 modellen.

 13. Varför Saab gick i konken. I Sverige gapade vi om hur uselt Saab var, medan fransmännen och italienarna gick man ur huse för att visa sitt stöd för sina ökänt usla märken.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here